فراخوان جشنواره فرهنگی حبیب در گیلان

فراخوان جشنواره فرهنگی حبیب در گیلان

به گزارش ؛ مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت : اعضای هیات‌های مذهبی و مساجد هنرمندان استان تا پایان بهمن امسال مهلت دارند برای شرکت در دومین جشنواره استانی رسانه‌ای حبیب، آثار خود را به دفاتر ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها ارسال، و لینک ویدئوی خود را به سایت سازمان و یا از طریق شماره تلفن ۰۹۲۰۲۳۱۷۰۱۱ به پیام رسان فضای مجازی ارسال کنند.

حجت الاسلام و المسلمین سعید مهدوی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ، نمایش کارکرد‌های فرهنگی - اجتماعی هیات‌های مذهبی و هنرمندان گیلانی و ارتقای کیفیت آثار تولیدی است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره حبیب در ۴ محور بزرگداشت شعائر دینی، خدمات اجتماعی تشکل‌های دینی، تولید آثار در حوزه جمعیت، خانواده، مسجد و امام جماعت محله ، اضافه کرد: آثار باید در قالب مستند ، فیلم کوتاه و نماهنگ به مدت حداکثر ۲۳ دقیقه تولید شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه آثار تولید شده باید مربوط به دو سال اخیر باشد گفت: آثاری که پارسال در جشنواره حبیب شرکت کرده اند مجاز به شرکت در این دوره نیستند، آثار بعد از ارسال تغییر داده نمی‌شوند و محدودیتی برای تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.

حجت الاسلام و المسلمین سعید مهدوی افزود: به برگزیدگان این جشنواره در بخش‌های مختلف ۲ تا ۸ میلیون تومان جوایز نقدی اهدا می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2